Els Pirineus des de l’aire

Català   |  Documental  |  25 min. | 2006

“Els Pirineus des de l’aire” és una sèrie documental de sis capítols dedicada a recórrer els Pirineus des del cel, i ofereix una perspectiva inusual que l’espectador no té possibilitat de veure mai.

Rodada en alta definició, i a través del sistema Cineflex, únic a Europa que permet la màxima qualitat d’imatge, “Pirineus” viatja per aquestes muntanyes, que, lluny de ser una barrera, han constituït un nexe d’unió entre els pobles de les seves vessants.

Les imatges del paisatge, espectaculars per la bellesa de l’entorn i sorprenents per la nova perspectiva que ofereix la vista aèria, s’acompanyen de referències a la fauna i flora, la història, el patrimoni arquitectònic, l’art, la literatura, la gastronomia i el folklore, aspectes que fan d’aquesta una regió única i especial.

El recorregut comença al Pirineu Oriental, zona a la qual es dediquen tres capítols. Dos capítols més recorren l’Alt Pirineu, i l’altre està dedicat al Pirineu Occidental. Cada un dels capítols té una durada de 30 minuts.

“Els Pirineus des de l’aire” és una coproducció d’Aurea Documentary, Televisió de Catalunya i la Televisió Autonòmica d’Aragó, amb la col·laboració de la Radiotelevisió d’Andorra i Canal 6 de Navarra, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el govern d’Andorra.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge