El suplent

Català   |  Documental  |  48 min. | 2021

Us heu preguntat mai què passaria si un dia, en una classe batxillerat, faltés el professor i una persona famosa es presentés en el seu lloc?
Això és exactament el que veurem a “El suplent”, el nou “docutainment” del Departament de Nous Formats. Quatre personatges destacats d’àmbits molt diversos es converteixen, per un dia, en professors substituts i accepten el repte d’impartir una classe que no serà gens acadèmica.

El suplent s’apartarà del temari habitual per fer una classe que busca ser inspiradora per als alumnes, una “classe de vida” que pugui transformar-los a través de la reflexió, les experiències pròpies i un diàleg emocional. Un programa dedicat al món de l’escola, als mestres i a un alumnat que està a punt d’acabar el batxillerat i que es troba en el moment de la seva etapa de formació en què haurà de prendre decisions importants i encaminar la vida adulta. “El suplent” és, sobretot, una manera d’exorcitzar els temors, superar les barreres generacionals i oferir punts de comparació sobre qüestions importants i potser poc tractades a l’escola.

Els suplents famosos seran capaços de revelar facetes imprevisibles de les seves vides i de la seva trajectòria per tal de captar l’atenció de l’alumnat i fer una classe que no els deixi indiferents. Una experiència inoblidable per als alumnes i per al mateix suplent, ja que cap d’ells s’ha enfrontat a una experiència semblant amb un públic tan obert, sincer i exigent.

“El suplent” és l’adaptació del format italià “Il supplente”, produït per la Rai 2 i estrenat a Itàlia l’any 2018.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge