El Senyor Dels Mosquis

Català   |  Animació, Infantil  |  11 min. | 2015

El Senyor dels Mosquis és una sèrie de dibuixos animats en català que explica el fenomen de la globalització i les seves conseqüències amb un llenguatge educatiu adequat per a nens. Aquesta sèrie de dibuixos animats infantils en català consta de tres capítols complets: “La comunitat de les Mosques”, “Les dues terrines” i “El retorn de la Llei”. Una fantàstica trilogia de dibuixos animats educatius en la qual Mans Unides explica les causes i conseqüències de la globalització als nens de primària. A través dels personatges de la comunitat de les mosques, assistim al naixement d’un imperi econòmic que exemplifica bona part dels aspectes positius i negatius que el fenomen de la globalització té al món. És una història de dibuixos animats per a nens produïda pels creadors de la guardonada “El bosc animat”, que inclou una guia didàctica amb activitats i preguntes per als alumnes i instruccions per a l’educador.

Aquests dibuixos animats per a nens i per a no tan nens són reals com la vida mateixa. Permeten comprendre com funciona el món, com funciona la globalització en la realitat. Per això, aquesta sèrie de dibuixos educatius ens convida a reflexionar sobre la nostra pròpia realitat, sobre el món neoliberal globalitzat que estem construint amb un únic valor central: el màxim benefici a curt termini. Sembla que pel benefici a curt termini estem disposats a sacrificar-ho tot. Sembla que estiguem disposats a acceptar que aquest model augmenti la desigualtat, la injustícia, destrueixi l’ecosistema i esgoti els recursos naturals. Els vídeos de dibuixos educatius del Senyor dels Mosquis ens alerten que hem de comprometre’ns per canviar el món. I si no ho fem aviat, potser arribem tard.

T’agraden els vídeos de dibuixos animats del Senyor Dels Mosquis? Llavors comenta, comparteix i / o subscriu-te al canal de YouTube Dibuixos Animats https://www.youtube.com/channel/UCdFZ… Un Like en els vídeos o en la llista de reproducció també s’agraeix! 😉 I si vols veure els millors vídeos de dibuixos animats educatius en català no dubtis a visitar el canal de YouTube Dibuixos Animats.

DIBUIXOS ANIMATS EDUCATIUS D’EDUCACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT I EDUCACIÓ EN VALORS Entre els objectius de Mans Unides, la sensibilització i l’educació per al desenvolupament resulten essencials de la nostra tasca com a ONG. És per això que Mans Unides desenvolupa des de fa molts anys vídeos d’animació de dibuixos animats educatius orientats a formar els nens i joves en l’educació al desenvolupament. En Mans Unides creiem que un esforç pedagògic seriós, dirigit a acostar, a nivell de coneixements però sobretot de motivació, la realitat dels pobles del Sud als nostres nens i nenes, és un primer pas per canviar situacions on es troben les arrels de la pobresa i la fam al món. Igualment som conscients que no és un treball només de l’ONG. En aquesta tasca, l’escola i la resta dels àmbits educatius han de jugar un paper decisiu. És per això que l’ONG Mans Unides ofereix dibuixos animats infantils compromesos i d’educació en valors als alumnes, educadors i pares, aportant el seu coneixement de la realitat dels pobles del Sud i la seva capacitat per produir i distribuir dibuixos animats infantils educatius i de qualitat.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge