El paradís de les senyores

Català   |  Romàntica  |  40 min. | 2015

La sèrie “El paradís de les senyores” està ambientada al Milà de l’any 1956, quan Itàlia ja ha superat la postguerra i s’està obrint a la modernitat. Canvia la societat, es transforma l’economia i canvien els comportaments i les formes de vida dels italians. Tot això s’explica per mitjà de la història d’un gran magatzem, el propietari del qual, Pietro Mori, ha portat d’Amèrica la idea que la bellesa en el vestir ha de ser assequible per a tothom, una idea que en aquell moment i en la societat de Milà es considera moderna i d’avantguarda.

En aquest microcosmos que és el magatzem, veurem les històries personals de tots els que en formen part: les nombroses dependentes, que anomenen les Venus, i que són un model de bellesa i elegància. D’entre totes les dependentes destaca la forta personalitat de Teresa Iorio, una noia siciliana que ha vingut a Milà fugint de les estretors ideològiques del sud i que aquí vol emprendre una nova vida. També destaca la història del propietari del magatzem, Pietro Mori, un home dedicat en cos i ànima al seu projecte comercial i amb un passat misteriós.

La sèrie també explica la vida dels components de l’equip de publicitat, amb el carismàtic i creatiu Vittorio Conti al capdavant; la senyoreta Mantovani, l’encarregada que l’atenció als clients sigui perfecta, d’aspecte rígid però amb uns intensos sentiments que anirem veient. També coneixem el comptable, el senyor Galli, una bellíssima persona, sempre disposat a ajudar on calgui; els nois del magatzem, tots amb les seves peculiaritats. A la sèrie apareixen molts altres personatges amb unes relacions i uns conflictes que contribueixen a situar i ambientar les característiques d’aquesta època de canvi de la societat italiana.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge