El mur

Català   |  Documental  |  60 min. | 2014

“El mur” no és un programa d’esport ni de córrer. “El mur” és un programa sobre la superació personal, presentat per Santi Millán. És un espai en què posarem a prova els límits dels participants per assolir un dels reptes més importants de la seva vida: córrer la Marató de Barcelona.

Un grup d’experts prepararà i acompanyarà sis persones de diferents edats i condicions físiques durant tres mesos per completar l’emblemàtica distància de 42,195 quilòmetres. Els participants se sotmetran a tot tipus d’entrenament, des dels específics per córrer i millorar l’estat de forma fins als dedicats a incrementar la confiança en un mateix i la motivació. Però no estaran sols en aquesta aventura: els acompanyaran quatre assessors que els ajudaran a assolir el seu objectiu amb garanties d’èxit: Marc Roig, Fito Florensa, Xevi Verdaguer i Xesco Espar.

Amb “El mur”, demostrarem que amb la preparació i l’assessorament adequats, no hi ha límit ni obstacle que no puguem superar i veurem que tan important és la preparació física com la mental.

El programa té com a escenari exteriors com el castell de Fluvià, el monestir de Poblet, el laberint d’Horta, així com centres esportius de referència com l’INEFC o la pista d’atletisme de la Mar Bella. Cada setmana veurem com es preparen els 6 participants i veurem com fan front a un repte físic acompanyats de convidats d’excepció, com ara Joel Joan, l’Homo APM o l’Ariadna Oltra, entre altres.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge