El meu avi

Català   |  Documental  |  30 min. | 2003

“El meu avi” és una sèrie de biografies de persones importants per a la història de la cultura catalana del segle XX. De Josep Pla a Mario Cabré, passant per Santiago Rusiñol o Maria Aurèlia Capmany…, el ventall de personatges seleccionats representa el món de la cultura en el sentit més ampli de la paraula.

En aquesta segona temporada, “El meu avi”, sèrie dirigida per Joan Úbeda, continua partint de la memòria dels néts dels personatges biografiats. Hi ha néts i nétes que tenen molts records, o fins i tot són experts en la figura de l’avi; d’altres, a penes en saben res, però en tots els casos els seus records són el punt de partida del programa.

La sèrie concentra esforços en la recuperació de material documental de cadascun dels personatges. El programa ha trobat imatges poc vistes de Josep Maria Folch i Torres, Margarida Xirgu, Pere Calders, Josep Pla i Mercè Rodoreda. Aquest material ha rebut un tractament visual que continua sent segell de la sèrie.

Igual que en la primera temporada, “El meu avi” no s’acaba amb l’emissió de cada capítol. La web del programa recull i amplia tota la informació que s’ha fet servir per fer el programa. Internet dóna peu a ampliar i allargar la difusió de cada capítol.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge