El llop

Català   |  Cultura, Musical, Teatre  |  60 min. | 2022

L’actor i director teatral Àngel Llàcer ha fet una crida a tots els actors amateurs de Catalunya per formar part de la nova companyia que representarà “Terra baixa” amb els recursos d’una producció professional. Llàcer va fer un càsting per confeccionar un equip divers d’onze actors que assajaran durant dos mesos fins a representar l’obra.

El procés de selecció és el tret de sortida d’”El llop”. Es tracta d’un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural que posarà en relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del nostre país. A la vegada el programa reivindicarà el paper d’Àngel Guimerà, de “Terra baixa” i de les companyies que l’han representat al llarg de la història.

A “El llop” descobrirem com es crea una representació teatral des de zero i serem testimonis de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a representar l’espectacle. Amb l’entreteniment com a punt de partida i amb la voluntat de reivindicar i dignificar el teatre amateur del nostre país, Llàcer i el seu equip voltaran per Catalunya per formar la companyia i viure tot el procés d’assajos fins al dia de l’estrena.

Un cop s’hagi emès el programa, s’engegarà una gira per Catalunya per representar el muntatge als principals teatres del país, amb totes les característiques d’una producció escènica professional.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge