El Faro

Català, VC-Balear   |  Romàntica  |  50 min. | 2016

El Faro és un restaurant propietat de Los Peña, en què discorre la història d’aquesta família que intenta tirar endavant el seu negoci malgrat l’enfrontament que mantenen amb la família Muñoz, propietaris de l’empresa Los Samanes, que pretenen comprar les seves propietats per construir una carretera.

Els espectadors viuran amb El Faro una gran història d’amor i superació amb diversos elements peculiars que la convertiran en una sèrie molt atractiva per a l’audiència.

Una gran història d’amor

El Faro és la història d’amor entre Lucía (Raquel Espada) i Ricardo (Fernando Tato), dos joves aparentment oposats que es troben davant d’un mateix dilema: el de romandre en el negoci familiar o complir els seus propis somnis. Ella, Lucía Peña, és una noia senzilla d’avui en dia i ell, Ricardo Muñoz, un jove de família acomodada. El seu amor es veurà amenaçat pels malentesos i les interferències d’Irene, l’exnòvia de Ricardo (Susana Sampedro) i sobretot, per un agre conflicte entre les seves famílies que els col·locarà en l’ull de l’ huracà. Però Ricardo i Lucía no estan sols, a més de les seves famílies i amics, la parella formada per Patricia (Maria Mera) i Victor (Adrián Castiñeiras) els ajudaran a superar molts dels moments difícils d’aquesta gran història d’amor.

Al capdavant de El Faro, l’estimat restaurant familiar de Los Peña, estan José (César Goldi) un tradicional pare de família, la seva dona Ángela (Sonia Rúa) i la gran matriarca Fina (Luisa Merelas) moderna i comprensiva.

El restaurant és l’origen de tots els conflictes d’interessos, i el lloc on es reuneixen els amics, clients i treballadors del polígon com Jesús (Manuel Millán) gairebé un més de la família, o Yolanda (Julia Möller ) la secretària de l’empresa rival.

A més d’amor en estat pur, i grans i sorprenents girs en les trames, a El Faro no faltaran les intrigues provocades per la calculadora Rosa Muñoz (Rebeca Montero) i Manuel (Aníbal Soto) el seu soci en l’empori empresarial de Los Samanes . El gran patriarca dels Muñoz, Santiago (Carlos Olalla), no sempre estarà d’acord amb els plans dels seus socis, i es recolzarà en la seva filla Lidia (Maria Tasende) i en el seu bon amic Miguel (Manu Regueiro) per aconseguir l’equilibri entre aquests dos mons contínuament enfrontats.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge