El divan, amb Sílvia Cóppulo

Català   |  Cultura, Divulgació, Podcàsting  |  60 min. | 2016

“El divan” és una conversa humana, personal i íntima. Les persones convidades reflexionen i confessen les seves interioritats vitals a Sílvia Cóppulo, que dirigeix i presenta aquest espai de culte i prestigi, seguit per una gran audiència, a Catalunya Ràdio, des de fa 13 anys.

La rellevància dels personatges entrevistats, i la sinceritat i humanitat que destil·len, l’ha fet mereixedor d’un espai propi, molt singular i únic. Anhels, satisfaccions, expectatives, alegries i moments difícils prenen forma en la paraula. La combinació amb la música que acarona la vida de les persones que s’estiren al Divan genera una atmosfera íntima, absolutament excepcional.

En aquesta tretzena temporada, exclusiva en format podcast a catradio.cat, “El divan” pren formes diferents. D’una banda, es manté “el Divan clàssic”: la conversa amb persones de gran rellevància social i cultural, però a més neix “el Divan actual”, que pren formats diferents i, basant-se sempre en la vessant més humana, aborda qüestions rellevants de la nostra vida des de la proximitat emocional i creant un espai d’harmonia.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge