El búnquer

Català   |  Comèdia, Divulgació, Entreteniment, Història  |  51 min. | 2020

Des d’”El búnquer” continuem incansables amb la nostra tasca de divulgar la cara oculta de la història: biografies de personatges dantescos i tan estrafolaris com us podeu imaginar.

Vides desastroses narrades per en Peyu i teatralitzades per en Jair Domínguez, a qui, pobret, al cap de tres temporades d’escoltar històries dramàtiques, se li comença a esborrar la mirada pura i brillant. Penseu que aquest any tenim un rengle de biografies que us faran perdre la fe en la humanitat.

Aquesta temporada la Neus Rossell també ens ajudarà a descobrir més detalls de les biografies amb un concurs de preguntes relacionades amb el personatge explicat. El seu treball d’investigació ens aportarà informació complementària perquè us convertiu en una enciclopèdia vivent i demostreu com som de superiors la gent que formem part de la comunitat d’”El búnquer”.

La segona part del programa incorpora una innovació tècnica que ho convertirà tot en un caos la mar de divertit. Aquesta temporada, el públic presencial anirà microfonat i podrà intervenir sempre que vulgui (o sempre que no li abaixem el volum del micròfon).

Volem aconseguir una dinàmica rupturista, una autèntica conversa de taverna entre els tres presentadors i el nostre públic; que tothom tingui la llibertat de parlar quan li vingui de gust, d’expressar-se amb total llibertat. Precisament per això estem a dins d’un búnquer i fem el programa des de la clandestinitat.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge