El bolo

Català   |  Documental, Música  |  55 min. | 2020

“El bolo” és el programa que acosta els artistes preferits dels catalans a les llars del país. Això sí, no estaran sols dalt de l’escenari, perquè segur que en cada casa descobriran aquell artista que tots portem a dins. La presentadora és l’Emma Quadrada, i és l’encarregada d’acompanyar els artistes en aquests nous escenaris. La cantant Suu, Els Amics de les Arts, La Fura dels Baus, la Sol Picó i les T de Teatre porten el seu art als llocs menys pensats.

Són els amfitrions i amfitriones que en 48 hores han de preparar un lloc molt especial per veure actuar els seus artistes preferits: la terrassa de casa, un espai públic, una cooperativa, la muntanya o una escola es converteixen en el nou escenari improvisat.

El país està ple de bons artistes, sovint desconeguts, que treballen de valent per fer de la cultura un referent més enllà d’allò “mainstream”. L’Arnau Tordera ens descobreix talents amagats del territori català en el seu local d’assaig o estudi de gravació. L’objectiu d’”El bolo” és reivindicar que la cultura forma part de les nostres vides i que, fins i tot en temps difícils, la cultura és segura.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge