Economia en colors

Català   |  Documental  |  48 min. | 2015

Aquesta segona temporada, “Economia en colors” continuarà amb la mateixa voluntat d’explicar l’economia de manera entenedora. Però aquest programa no només toca aquesta matèria, també parla d’esport, d’educació, de psicologia, d’història, de política, de cultura, de salut, de sociologia, de ciència, d’amor i de la vida en general.

Rodat en més de cent localitzacions de Catalunya, Madrid i Brussel·les, i després d’una primera temporada més basada en els fonaments de l’economia, ara el programa aprofundirà conceptes més concrets. Seran dotze capítols nous que, en cap cas, no perdran el caràcter lúdic i pedagògic ni l’humor i l’afany d’entreteniment.

L’estructura d’”Economia en colors” es mantindrà com una “road movie”. Començarà amb una “master class” del catedràtic d’Economia Xavier Sala i Martín a l’aula de la universitat i, al llarg del capítol, anirà desenvolupant el tema a través d’un viatge per diferents escenaris, experiments i personatges, acompanyat del periodista Tian Riba. La nova temporada inclourà també un capítol especial rodat íntegrament en un teatre, dedicat a l’estat del món, amb el suggeridor títol d’”Al loro, que no estamos tan mal”.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge