Dopamina

Català   |  Entreteniment  |   min. | 

Dopamina es pregunta per què ens agrada el que ens agrada: Una programa sobre ciència, cultura i emocions dirigit a les generacions zeta i millennial amb continguts i protagonistes que parlen amb els seus codis visuals i missatges. Un format que desperta nous interessos sobre la neurociència i les emocions, i que fomenta la cultura en el llenguatge de les noves generacions, amb les cares que més ho peten a les xarxes.

A cada capítol, descobrirem una emoció i ho farem a partir de diferents disciplines artístiques i expressions culturals. És a través de la literatura, el cine, el teatre, la música, el disseny, la fotografia i un llarg etcètera, que entendrem emocions com el LOL, el cringe, el chill, el beef, el kama muta o el morbo. Què passa al nostre cervell, quan alguna cosa ens fa riure? I la vergonya aliena, d’on neix? Per què busquem contínuament experiències que ens generin aquesta sensació de plaer?

A Dopamina donarem resposta a aquestes preguntes a través de missatges accessibles i planers amb la nostra presentadora, @lahiperactina, una experta divulgadora científica que compta amb una comunitat de mes d’1 milió de seguidors a YouTube i IG.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge