Dinàmiks

Català   |  Divulgació, Infantil  |  10 min. | 2019

T’agrada fer experiments? Tens un munt de preguntes sense resposta? Vols descobrir el món que t’envolta amb els ulls de la ciència i convertir-te en un petit gran científic? El meu ajudant el Sr. Esquelet i jo, en Dani Jiménez, volem compartir amb tu l’aventura de la Ciència i demostrar-te que la Ciència és apassionant i molt útil per entendre el teu dia a dia.

Ens fem les preguntes més curioses. Per què ens creixen les ungles? Per què els xiclets no s’enganxen a les dents però si a les soles de les sabates?  Per què el cel és blau i els núvols blancs? Per a nosaltres no hi ha pregunta sense resposta!

Resolem els reptes més sorprenents – travessar un globus amb un punxó sense que es rebenti, treure fins l’última gota d’un pot de xampú, desabonyegar una pilota de ping-pong … – perquè tu puguis deixar els teus amics al·lucinats!

I passem a l’acció amb els experiments més increïbles. T’expliquem pas a pas com fer una mà robòtica, un coet, una guitarra o una botzina pirata, perquè ho puguis fer a casa teva.

Al “Dinàmiks” posem en forma les neurones amb la ciència més divertida!

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge