De llit en llit

Català   |  Documental  |  60 min. | 2017

El son és l’activitat humana més universal, necessària per a la salut i el benestar, que analitzarà aquest programa de divulgació i entreteniment. “De llit en llit” proposa fer un viatge amb el doctor Estivill per explorar els problemes i les dificultats de les persones per descansar correctament, i per conscienciar de la importància de dormir bé per viure millor.

Eduard Estivill, especialista en medicina del son, serà el fil conductor dels tres capítols de la sèrie, que es dedicaran als trastorns del son, a la llum i a la vida moderna. Les seves explicacions tindran com a contrapunt l’altre protagonista del programa: el llit, al qual dona veu l’actriu Anna Barrachina.

En el primer capítol, “De llit en llit” explicarà quines són les principals malalties que afecten el son, analitzarà els roncs i les apnees, i mostrarà com descansen persones grans i actives com el perruquer Lluís Llongueras.

En el segon programa explicarà els canvis en la manera de viure i descansar que han comportat la revolució industrial i la llum elèctrica. També parlarà de què representa viure amb molta o poca llum a Finlàndia, i de les dificultats per dormir d’una mare i el seu fill lactant.

En el tercer episodi, el doctor Estivill es proposa acompanyar la tripulació d’un avió en un vol de Madrid a Mèxic per experimentar com es gestiona el son en vols de llarga distància. A més, analitzarà l’insomni i descobrirà com els torns de treball de nit afecten la vida dels professionals de la infermeria.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge