Cuina salvatge

Català   |  Cuina  |  7 min. | 2023

La cuinera Maria Nicolau ens ensenya a preparar els bàsics de la cuina catalana en càpsules breus, ben carregades d’humor i amb un ritme més proper a TikTok que a un programa de tele convencional. Gràcies als trucs i explicacions de la Nicolau, superem la por i la mandra dels fogons i entenem per què cuinar és un acte polític que val la pena fer cada dia.

Des de preparacions senzilles com el sofregit, la truita a la francesa i l’escalivada, fins a platassos que provoquen ovacions, com les croquetes de rostit, la samfaina i el fricandó. A “Cuina salvatge” modernitzem clàssics –crema catalana al microones en només 3 minuts!–, aprofitem un pollastre sencer, enfornem una coca de recapte, escabetxem verat i fem llenties per a “dummies”.

La Maria també surt de la cuina, i ho fa molt ben acompanyada: cuinem escudella amb els Figa Flawas, aprenem a comprar peix amb la Charlie Pee, ajudem l’Andreu Juanola a estimar (relativament) les verdures i cursem un màster en formatges artesans amb l’Alba Riera.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge