Cruïlla comedy: festival de stand-up en català (part 2)

Català   |  Comèdia, Monòleg  |  29 min. | 2023

Més de 40 còmics van actuar al Festival Cruïlla. Humoristes consolidats i nous talents es van reunir per fer riure centenars de persones a base de crítica social, ironia fina, humor negre, bromes absurdes i anècdotes ridícules. L’escena de stand-up està en un moment dolç i aquest és un resum ideal per comprovar-ho.

Aquest és el cinquè any que el Festival Cruïlla ha dedicat un escenari a la comèdia en directe. Amb mitja dècada n’hi ha hagut prou per constatar que l’agenda social i mediàtica es pot passar pel tamís d’un humor jove i fresc que no deixa caps per lligar. Feminisme, política, salut mental, situació econòmica o un programa de televisió d’èxit, tot es pot passar pel sedàs de l’humor i la ironia. El públic ha respost de manera massiva (i gairebé sorprenent). “El millor de Cruïlla Comedy 2023”, nous humoristes arribant a un públic massiu.

Amb la participació de: Tomàs Fuentes, Irene Minovas, Albert Floyd, Yael Brusca, Abi Enrech, Carmen Romero, Kike García, Raquel Hervás, Ana López Raventós, Andrés Fajngold.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge