Cruïlla comedy: festival de stand-up en català (part 1)

Català   |  Comèdia, Monòleg  |  30 min. | 2023

Més de 40 còmics van actuar el 7 i 8 de juliol al festival Cruïlla. Humoristes consolidats i nous talents es van reunir per fer riure centenars de persones fent crítica social, ironia fina, humor negre, bromes absurdes i anècdotes ridícules. L’escena de stand-up està en un moment dolç i aquest és un resum ideal per comprovar-ho.

Aquest és el cinquè any que el festival Cruïlla ha dedicat un escenari a la comèdia en directe. Amb mitja dècada n’hi ha hagut prou per constatar que l’agenda social i mediàtica es pot passar pel tamís d’un humor jove i fresc que no deixa cap cap per rodar. Feminisme, política, salut mental, situació econòmica o un programa de tele d’èxit, tot es pot passar pel sedàs de l’humor i la ironia. El públic ha respost de manera massiva (i gairebé sorprenent). “El millor de Cruïlla Comedy 2023”, nous humoristes arribant a un públic massiu.

Amb la participació de: Tomàs Fuentes, Irene Minovas, Elisenda Pineda, Bianca Kovacs, Març Llinàs, Hannah Becker, Litos Fernández, Eñaut Zuazo, David Arnau, Carmen Lynch, Vanessa Lokiu, Andrea Farina, La Prados, Marc Sarrats.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge