Crims

Crims

Català   |  Crims, Documental, Misteri  |  55 min. | 2020

“Crims” és una sèrie de “true crime” que relata crims reals que han passat fa pocs anys a Catalunya: pura realitat per entretenir. Carles Porta presenta els casos des de l’estudi de Catalunya Ràdio amb una breu introducció abans de donar pas a cada capítol. La seva veu en off acompanya tot el capítol, amb un to i un estil que atrapen i connecten amb l’espectador.

A “Crims” no hi ha “experts” parlant de la seva feina, hi ha “protagonistes” -directes o indirectes- de cada història, que relaten la seva participació en els fets, bé perquè ho van viure o bé perquè ho van investigar.

La sèrie té 11 capítols que creen seqüències i construeixen personatges amb els quals l’espectador viurà un còctel de tensió i emocions: històries reals explicades amb elements i recursos de ficció. Onze capítols que tracten 7 casos recents jutjats o arxivats judicialment- que han tingut un important ressò mediàtic, que formen part de l’imaginari de l’espectador i que, sobretot, estan plens de girs dramàtics que enriqueixen el relat. Casos com Brito i Picatoste, el zelador d’Olot, la bibliotecària Helena Jubany o l’assassí del Putxet, entre d’altres.

1
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

1
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge