Cover Lildami

Cover

Català   |  Música  |  10 min. | 2022

“Cover” és el concurs musical online de TV3 presentat per Lildami. El primer talent show digital obert a tothom, en què cinc cèlebres artistes i bandes catalanes posen el seu repertori a disposició de l’audiència per buscar el millor cover! Tant se val si has estudiat solfeig, has après un parell d’acords per internet o només cantes a la dutxa! El cover guanyador s’endurà un premi de 10.000 euros! Fes un cover i comparteix amb la resta del món la teva millor versió!

Un cop el teu cover estigui penjat a les teves xarxes socials, amb els criteris de participació, un jurat format per Manu Guix, Joan Colomo i Mariona Batalla farà una selecció de les 25 millors propostes (cinc versions de cada artista “cover”). Després serà el torn de les bandes i artistes originals, que valoraran com has versionat les seves cançons. D’aquí en sortiran els cinc covers finalistes i serà l’audiència qui decidirà qui s’emporta el premi final de 10.000 euros!

A “Cover” volem premiar l’originalitat, l’autenticitat, la musicalitat, la posada en escena, el risc, la passió, la transgressió, la valentia, la creativitat i el talent.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge