Cites 2.0

Català   |  Documental  |  25 min. | 2015

Després de cada capítol de “Cites”, arribarà el moment de “Cites 2.0”, 25 minuts de programa produïts per TVC, amb la col·laboració de Goroka, que complementaran la sèrie per tractar en profunditat els temes que aborda la ficció.

“Cites 2.0” és un programa que complementa “Cites”, un espai per aprofundir en els temes que tracta la sèrie. Tot i que comparteixen tema i tractament audiovisual, “Cites 2.0” tindrà personalitat pròpia i utilitzarà alguns dels moments del capítol precedent com a fil conductor per obrir un debat que doni informació a l’espectador sobre les noves maneres de relacionar-se.

El programa parlarà sobretot de l’amor en l’era de les noves tecnologies: com ha canviat la manera de lligar, de buscar parella, d’enamorar- se… Són temes que estan de moda i omplen reportatges en revistes, columnes d’opinió, novel·les, pel·lícules i obres de teatre. També són desconeguts per una gran majoria de la població, però no per això menys interessants.

El contingut de cada programa plantejarà diversos tòpics derivats del capítol precedent: la vergonya de conèixer algú a través d’una aplicació, les expectatives no complertes per mentir en el perfil, buscar l’amor platònic de la infància a internet, l’amor anònim, les relacions obertes, etc.

En el debat plantejat per aquestes qüestions, gent del carrer, de diverses edats, parlarà d’experiències personals, de les dels seus amics, etc. Entre els testimonis hi haurà una gran varietat de punts de vista: gent jove, usuaris de les aplicacions de contactes, i d’altres persones que no les utilitzen. L’objectiu és que, d’una manera divertida, emotiva o romàntica, parlin de l’amor per a les diferents generacions.

L’opinió dels experts també hi serà present, amb entrevistes a professionals que aportaran informació complementària sobre els temes que aborda el programa: psicòlegs de parella, sexòlegs, directors d’aplicacions de cites, coachs de solters, professionals del flirteig que ensenyen els seus mètodes per lligar… A més, a cada programa se seguirà algun usuari que explicarà de manera pràctica el funcionament d’una aplicació de contactes i, per exemple, se l’acompanyarà a una sessió de speed dating o se’l seguirà fins a una cita real.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge