Cita bestial

Català   |  Divulgació, Entreteniment  |  45 min. | 2024

“Cita bestial” és un nou programa de televisió totalment inèdit al nostre país. Un dating reality d’Abacus per a TV3 que pretén unir gossos abandonats i persones que volen adoptar-ne un.

Amb la col·laboració de protectores d’animals d’arreu de Catalunya, veurem com diverses famílies i persones de tota mena viuen diferents situacions amb el que pot ser el seu futur gos. Experiències com anar al veterinari o a la platja, aprendre trucs d’ensinistrament o visitar la perruqueria, entre moltes altres, que els permetran saber si realment són compatibles amb el gos abans de prendre la decisió final, sempre tenint en compte el benestar animal i les condicions que cal complir per poder adoptar un gos.

En aquest nou programa coneixerem les històries que s’amaguen darrere dels gossos abandonats i també descobrirem que hi ha moltes persones disposades a donar-los una segona oportunitat, i fins i tot una tercera i una quarta. Podran conèixer diversos gossos i fer match amb el pelut que més els enamori.

Un programa presentat per Candela Figueres ple d’històries i moments especials que ens farà riure i plorar, ens entendrirà i a la vegada ens ajudarà a entendre la màgia que sorgeix entre humans i gossos, per què són tan importants per a nosaltres, què vol dir adoptar i quines són les claus, les dificultats i els beneficis que comporta.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge