Catalunya Experience

Català   |  Documental  |  50 min. | 2016

T’imagines que reps un missatge on et conviden a passar una setmana a l’altra punta de món? Doncs és exactament això el que els ha passat als protagonistes del “Catalunya Experience.”

Tenim convidats vinguts dels cinc continents. Són escriptors, bloguers, instagramers, presentadors de televisió… gent influent a les xarxes socials. A cadascun d’ells li hem fet un viatge a mida i ple de sorpreses. Tots els nostres convidats han arribat a l’aeroport sense saber on anaven ni amb quina aventura es trobarien.

Els veurem nedant entre tonyines, pescant gambes a Palamós, saltant amb paracaigudes, gaudint dels nostres paisatges, rient amb la gent que s’han anat trobant i llepant-se els dits a les millors taules.

22 capítols de 52 minuts, on descobriràs el teu país a través dels ulls d’un guiri.  Et convidem a veure una Catalunya com mai l’has vist, amb imatges que potser reconeixes però que et serà difícil d’oblidar.

Bona  part del programa s’ha gravat en anglès. Es pot veure per defecte en versió doblada, però també emet la versió original en anglès pel canal dual i subtitulada en català pel canal de subtítols per a sords.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge