Cash On Demand

VOSC   |  Cinema clàssic, Crims, Drama  |  80 min. | 1961

Dos dies abans de Nadal, un fals investigador d’assegurances, Gore Hepburn, dirigeix descaradament un truc en un banc, en gran part fent Fordyce el director del banc creu que la seva família ha estat segrestada.

Fordyce és un home fred i oficiós; per exemple, anteriorment havia amenaçat al seu secretari de cap, Pearson, amb la seva destitució per un delicte, tot i que això acabaria amb la carrera de Pearson. Gore Hepburn reconeix les insecuritats subjacents al comportament de Fordyce i les explota sense pietat, turmentant-lo amb amenaces vetllades.

Sentint que no té elecció, Fordyce ajuda a Gore Hepburn a robar 93.000. En bitllets de la caixa forta, amagant les seves accions a la resta del personal. No obstant això, ja han trucat a la companyia d’assegurances de Gore Hepburn com una precaució rutinària i han descobert que és un impostor.

Quan Fordyce s’assabenta que la policia està de camí, es desespera per la seguretat de la seva família. Quan la policia arriba, Fordyce convenç a Pearson de cobrir-lo i excusar-los de contactar amb ells com un xec mal col·locat.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge