Batalla monumental

Català   |  Divulgació, Documental  |  45 min. | 2021

Catalunya és un país ple de monuments. El patrimoni del país és immens. Però quin és el millor? Ens atrevim a enfrontar fortaleses contra monestirs? Velles muralles contra joies modernistes? Sí. I ho fem divertint-nos, involucrant-hi famosos, gent de la zona, seguidors del programa i descobrint misteris, històries increïbles i joies desconegudes.

“Batalla monumental” és un programa en què els monuments de la nostra terra competeixen per convertir-se en el favorit dels catalans.

Roger de Gràcia és el mestre de cerimònies d’aquesta batalla singular, en què cada setmana veurem dos monuments enfrontats. La Candela Figueras i la Laia Fontàn són les reporteres que viatjaran en paral·lel a la localització de cada monument per presentar les seves armes i fer del seu el guanyador de cada setmana.

Son els catalans els qui, amb els seus vots a través de les xarxes socials de @BatallaTV3 a Instagram, Twitter i Facebook, decideixen el vencedor de cada setmana. I al final, en un programa especial en directe, els monuments finalistes competeixen per veure quin és el favorit de Catalunya.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge