Avui és Tàpies

Català   |  Documental, Podcàsting  |  45 min. | 2023

“Avui és Tàpies” és un pòdcast que neix a partir del cicle de converses, impulsat i coordinat des de la Fundació Antoni Tàpies en el marc de l’Any Tàpies, que commemora el centenari del naixement de l’artista. Aquest programa de converses obre un diàleg viu i actual al voltant de qüestions que habiten el llegat escrit de Tàpies en relació amb temàtiques prioritàries dins de les nostres societats, així com de les diferents comunitats que la conformen.

Coordinat per la Fundació Antoni Tàpies, en col·laboració amb Rita Roig i Catalunya Ràdio, “Avui és Tàpies” busca obrir noves lectures tapianes des de perspectives contemporànies. Les converses, a les quals el públic podrà assistir, estaran conduïdes per la periodista cultural Rita Roig, amb la voluntat d’interpretar els textos de Tàpies com a punt de partida per parlar sobre problemàtiques actuals com ara l’ecologisme, l’autodeterminació dels pobles, la interculturalitat o el compromís polític de l’art.

El cicle, format per tretze trobades que tindran lloc a l’auditori de la Fundació, convidarà a fer presents les paraules i el pensament de l’artista gràcies a la participació de persones provinents d’àmbits professionals diversos (cultura, educació, ciència, política, medi ambient, salut i ciències humanes) i de diferents generacions. El conjunt permetrà construir un relat polifònic que quedarà recollit en forma de pòdcast per recuperar i viure el coneixement generat de forma vivencial des d’un altre format i en un altre context.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge