APM?

Català, Multilingüe   |  Comèdia  |  30 min. | 2008

L’”APM?” comença una nova temporada que promet ser històrica: el programa celebra els seus 20 anys! Ho fa amb una renovació bestial de la seva imatge. Sense perdre l’essència APM, el logotip, la careta, la sintonia i la imatge gràfica s’han renovat per adaptar-los a l’efemèride de ser el programa d’humor més longeu de la televisió catalana.

El programa estrena una nova secció: “Apocalypse Arnau”. El còmic Arnau Garcia visitarà places de pobles de Catalunya i, amb un megàfon, animarà a la gent a criticar i queixar-se del que vulguin. La democràcia torna a l’àgora i ho fa més gamberra que mai!

Per la seva banda, la Nerea Sanfe continua demostrant que Catalunya ho peta amb la secció “Catalunya on falla!”.

L’”APM?” va néixer com un programa especial el 14 de juliol del 2004, i els bons resultats d’audiència que va tenir en van afavorir la continuïtat. L’any 2005 va passar a ser un espai setmanal de vint minuts.

Amb vint temporades, és el programa d’entreteniment més veterà de TV3. D’altra banda, té més de 250.000 seguidors a Twitter, 95.000 a Instagram, més de 320.000 a TikTok, 71.500 subscriptors a YouTube, 525.000 seguidors a Facebook i és el primer programa de TV3 amb un canal a Twitch. Això el converteix en el programa de la CCMA líder absolut a les xarxes socials.

Enguany, l’”APM?” celebra la vintena temporada, en una fita històrica i amb la consolidació del multivers de l’humor, un metavers farcit de creacions inèdites a totes les xarxes socials.

L’”APM?” va ser guardonat el 2014 amb el Premi Ondas al millor programa de televisió d’àmbit no estatal.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge