Amor de cans

Català, VC-Balear   |  Drama  |  52 min. | 2018

Drama familiar sobre la lluita fraternal entre sis germanes.

Les germanes de can Gamundí han acabat en una situació molt delicada, arruïnades i sense un ca seva. Intenten cercar una caseta o un pis per anar-hi a viure, però els problemes econòmics no els permeten sortir de l’atzucac. Però, l’ajuda de n’Andreva, la secretària de l’Ajuntament, els canvia la vida. Això fa que les Gamundines esdevenguin “noves riques” i tornin al poder econòmic que tengueren temps enrere. Però els doblers no són infinits i cadascuna d’elles agafa un camí ben diferent.

Els anys de magror i penúries sembla que no han ajudat les germanes de la mateixa manera a aprendre dels errors del passat.

Com invertiran els doblers cadascuna de les germanes? Sabran mantenir aquesta nova condició de riques o per paga ho perdran tot una altra vegada? Aquesta nova situació fa que n’Àngela lluiti incansablement per aturar aquest nou viarany que han agafat les germanes. Però, no ho podrà aturar i es temerà que aquell suposat canvi en la manera de viure de les germanes només va ser un miratge. I dels miratges no es pot viure. Es redimeix a ella mateixa, a la seva família, a una societat que sembla que no avança ni deixa avançar i que cau passa rere passa a les mateixes lloses.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge