Amb filosofia

Català   |  Divulgació  |  30 min. | 2017

Emili Manzano i Xavier Antich tornen a l’antena del 33 per continuar fent-se preguntes sobre molts dels temes i les circumstàncies que ens envolten. Amb l’ajut de pensadors procedents de diversos àmbits cerquen arguments i tracen camins per trobar respostes.

“Amb filosofia” parteix del desig de saber i d’una manera de pensar fruit de l’admiració –i de vegades el desconcert- davant de les coses que ens envolten. Cada episodi mostra el pensament filosòfic en acció a partir de realitats concretes. L’objectiu és convidar a la reflexió a partir de les coses que ens passen i que habitualment ja pensem sense necessitat de reconèixer-nos com a filòsofs: el silenci, l’amor, el futur, el silenci, la precarietat, la natura…

“Amb filosofia” reuneix filòsofs, pensadors i professionals que dialoguen al voltant d’aquestes qüestions singulars i alhora totalment presents en la vida quotidiana.

Cada programa s’articula al voltant d’un tema concret amb les intervencions de filòsofs i personatges que, tot i que no pertanyin a l’àmbit del pensament, aporten reflexions i experiències valuoses per resoldre alguna de les qüestions que es plantegen.

Les intervencions, enregistrades per separat i en localitzacions diferents, busquen els arguments més contundents, les frases més clarificadores, els exemples més il·lustratius.  D’aquesta manera es teixeix un discurs ric i divers que implica al gran públic i el fa membre d’aquesta recerca.

“Amb filosofia”, a més, és un programa que acosta l’espectador a l’essència mateixa de la filosofia: una certa manera de pensar, de plantejar els problemes, de fer-se preguntes i explorar la consistència de les respostes.

Una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Pickwick Films, que dirigeix i presenta Emili Manzano, juntament amb el filòsof Xavier Antich.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge