Al sud del cel

Al sud del cel

VOSC   |  Acció, Aventures, Crims, Drama, Misteri, Suspens, Terror  |  114 min. | 2021

Una excel·lent interpretació de Jason Sudeikis i Evangeline Lilly en una pel·lícula que comença com a drama romàntic per a reconvertir-se en un violent ‘thriller’ d’acció.

Dirigida per Aharon Keshales (responsable de “Big Bad Wolves“, considerada per Quentin Tarantino com la millor pel·lícula de 2013), l’israelià lliurament en aquesta ocasió una història retorçada, tant sagnant com tendra i trista, en la qual la línia entre herois i vilans es desdibuixa a mesura que avança el metratge.

Jason Sudeikis dona vida a Jimmy Ray, un home que, després de passar a la presó 12 dels 15 anys a què va ser condemnat per atracament a mà armada, aconsegueix la llibertat condicional. La seva única intenció després de deixar la presó és oferir-li a la seva núvia de tota la vida Annie (Evangeline Lilly), malalta d’un càncer incurable, el millor any de la seva vida. Per a això, Jimmy ha de complir rigorosament les normes imposades pel seu agent de llibertat condicional… algunes de les quals poden estar molt lluny de la legalitat.

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge

0
Qualificació
Mès Informació
Fitxa de doblatge