Bola de Drac Z KAI, aviat a AnimeBox

El passat 20 de març durant el directe al canal de Twitch i YouTube de la distribuïdora catalana Selecta Visión, van anunciar la llicència de Bola de Drac Z KAI per a la seva edició física, el 21 de març la plataforma de la distribuïdora, AnimeBox ha anunciat que aviat podrem veure la sèrie a la plataforma.

A través del comunicat de la plataforma no s’ha fet saber quin dia es podrà veure a la plataforma ni amb quines versions. Sabem que la sèrie estarà disponible a la plataforma i la podran gaudir tots els seus subscriptors.

La sèrie es va començar a emetre en català al canal 3XL l’any 2011 i fins a l’any 2012 amb un índex d’audiència altíssim, superant el total de l’audiència del desaparegut canal juvenil 3XL. L’any 2016 es va acabar l’emissió de la sèrie emetent la Saga del Monstre Buu al canal Super 3. Per tant, quan AnimeBox afegeixi la sèrie a la seva plataforma serà la primera vegada que es podrà veure la sèrie arreu de l’estat espanyol i la primera vegada que es podrà veure a Catalunya d’ençà del final de la seva emissió l’any 2016.

Bola de Drac Z KAI és un remake/revisió de la sèrie Bola de Drac Z, produïda en commemoració del seu 20è aniversari. Va començar a emetre’s l’abril de 2009. Compta amb animació millorada, suport per a imatge en alta definició, nous efectes especials i totes les veus van ser regravades pels actors de doblatge originals. Tot i que segueix la mateixa història que Bola de Drac Z, aquesta vegada es reduirà dràsticament amb la intenció d’apropar-la més al que s’ha narrat al manga, deixant la sèrie en un total de 167 episodis, davant dels 291 que componien Bola de Drac Z.

Esperem que, com és habitual en els formats físics de Selecta Visión, la plataforma incorpori el gran doblatge en català de la sèrie.

Recorda l’opening de la sèrie en català

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Anime, AnimeBox, Català, Plataformes Streaming, Sèries