Beetlejuice-2-catala

‘Beetlejuice 2’ s’estrenarà en català

La nova pel·lícula dirigida per Tim Burton, Beetlejuice 2 (Warner Bros.) s’estrenarà el 5 de setembre als cinemes en català.

La seqüela de Beetlejuice (1988) arriba 36 anys després de l’estrena de la primera part, i, al contrari de la primera s’estrenarà en català. Vam haver d’esperar 13 anys per poder veure la primera part en català, fins a l’any 2001 que TV3 la va doblar i emetre. Per sort, podrem veure la segona part en català el mateix dia de l’estrena.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha anunciat, a través d’un comunicat, que la pel·lícula protagonitzada per Michael Keaton (Beetlejuice o Batman), Winona Ryder (Stranger Things) i Jenna Ortega (Dimecres) es podrà veure en català.

Després de patir una tragèdia familiar, tres generacions de la família Deetz tornen a Winter River. Continuació de la comèdia Beetlejuice (1988), sobre un matrimoni de fantasmes que viu en una casa victoriana i contracta els serveis d’un especialista per foragitar-ne els nous propietaris.

Mira el tràiler en anglès.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Català, Cinema, Pel·lícules