sorteig Haikyu

Bases sorteig ‘Haikyu’

Amb motiu l’estrena de la pel·lícula Haikyu!! Batalla als contenidors en català, la pàgina web desdelsofa.cat  us portem un sorteig especial per celebrar-ho. Sortegem una entrada doble per veure la pel·lícula en català, el primer volum del manga en català i el llibre El català a la carta.

Es pot participar en el sorteig a partir del dilluns 3 de juny i fins al divendres 7 de juny a les 18:00 h. El sorteig es realitzarà durant l’emissió en directe del videopodcast EL SOFÀ al canal de Twitch de la web desdelsofa.cat.

Per participar en el sorteig s’ha de repiular el tuit del sorteig, fer m’agrada, seguir els usuaris de Twitter @Desdelsofa_cat, @OnadaEdicions, @PlanetadComic i @RinandCat, comentar etiquetant amb qui vols anar al cinema i, si et subscrius al catal de Twitch tindràs el doble de participacions.

Es pot participar des de qualsevol punta del món, però els enviaments només es faran a una direcció postal espanyola peninsular i a les Illes Balears. Les entrades només seran vàlides per a les projeccions en català de la pel·lícula.

Les entrades dobles són gentilesa de la web Desdelsofà.cat i la creadora de contingut Rin, el llibre El català a la carta és gentilesa de l’editorial Onada Edicions i l’exemplar del manga és gentilesa de Planeta Cómic.

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

3cat, Anime, Català, desdelsofa.cat, El Sofà, Pel·lícules, Sèries, Sorteig, SX3