Bases sorteig DUNE

Per celebrar l’estrena de Dune a Netflix sortegem un lot de productes de la sèrie conjuntament amb l’editorial Duna Llibres. Si participes en el sorteig podreu guanyar un exemplar del llibre DUNE en català i una figura Funko Pop de la Chani.

El sorteig es realitzarà el divendres 8 de març al directe setmanal, al canal de Twitch.

Per participar en el sorteig s’ha de repiular i posar m’agrada al tuit del sorteig, i seguir els usuaris de Twitter @Desdelsofa_cat, @DunaLlibres i @RinandCat.

Es pot participar des de qualsevol punta del món, però els enviaments només es faran a una direcció postal espanyola peninsular i de les Illes Balears.

Un cop notificat el premi a la persona guanyadora, aquesta tindrà 30 dies per facilitar les seves dades d’enviament, si no els facilita en aquest termini, el premi quedarà desert.

El llibre és gentilesa de l’editorial Duna Llibres i el Funko de Chani és gentilesa de la web desdelsofa.cat i la creadora de contingut Rin.

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, desdelsofa.cat, Netflix, Plataformes Streaming, Sorteig