Bases del sorteig “Terra Mitjana”

Podeu guanyar els llibres de la trilogia de ‘El Senyor dels Anells’ en català.

Es pot participar en el sorteig a partir del moment que Prime Video publiqui els primers episodis de la sèrie ‘El Senyor dels anells: els anells de Poder‘, i, fins a la matinada del 7 al 8 de setembre. Per participar en el sorteig heu de seguir-nos a Instagram o Twitter, mirar la sèrie ‘El Senyor dels anells: els anells de Poder’ en català o VOSC i compartir l’experiència amb el hashtag #ElSenyorDelsAnellsEnCatalà i etiquetar-nos a les publicacions.

Se sortejarà un lot de llibres entre tota la gent que hi participi via Instagram i Twitter. Podeu participar en les dues xarxes socials i tantes vegades com vulgueu, com més compartiu l’experiència més possibilitats tindreu de guanyar.

A Instagram podeu participar compartint-ho per qualsevol de les vies que Instagram ofereix (Post, Story, Reel, Live, etc.). La gent que participi via Instagram ha de tenir el perfil públic, si no no podrem veure les vostres publicacions.

Es pot participar des de qualsevol punta del món, però els enviaments només es faran a una direcció postal espanyola peninsular, de les Illes Balears i Andorra. En cas que el guanyador/a resideixi a la Catalunya Nord o l’Alguer, l’enviament anirà a càrrec del guanyador (sempre que no sigui mecenes a Patreon o subscrit a Twitch, si ho és l’enviament anirà a càrrec de desdelsofa.cat).

Els llibres són gentilesa de la web desdelsofa.cat. si voleu que puguem fer més sortejos com aquest, doneu-nos un cop de mà a la campanya de micromecenatge continuat que hem obert a Patreon.

El sorteig només es realitzarà si participen 30 persones o més.

Molta sort!

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

desdelsofa.cat, Plataformes Streaming, Prime Video, Sorteig

Feu un comentari