Bases del sorteig especial de ‘El Detectiu Conan’

Podeu guanyar un exemplar del primer volum del Manga de ‘El Detectiu Conan’ (Detectiu Conan, l’origen de Conan Edogawa), un àudio personalitzat en català del vostre personatge preferit de la sèrie de ‘El Detectiu Conan’ disponible a la web https://magoriart.com/ i dos cartells de la pel·lícula “El Detectiu Conan La núvia de Halloween”.

Es pot participar en el sorteig a partir del dilluns 4 de juliol a les 8 h i fins al divendres 8 de juliol a les 17 h. El sorteig es realitzarà el divendres a la tarda al canal de Twitch.

Per participar en el sorteig s’ha de repiular el tuit del sorteig, etiquetar a la persona amb la qual aniràs (o aniries) a veure la pel·lícula 25 de ‘El Detectiu Conan’ i seguir els usuaris de Twitter @alfapictures, @Desdelsofa_cat i @MagoriArt.

Es pot participar des de qualsevol punta del món, però els enviaments només es faran a una direcció postal espanyola peninsular i de les Illes Balears.

L’àudio és gentilesa de MagoriArt, els cartells d’Alfa Pictures i el Manga de la web desdelsofa.cat

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Anime, desdelsofa.cat, Sorteig

Feu un comentari