Bases del sorteig #1Anydesdelsofà

Amb motiu del primer aniversari de la web desdelsofa.cat, sortejarem, conjuntament amb FilminCAT i Filmax dues subscripcions anuals a FilminCAT i un DVD de la pel·lícula ‘Escape Room‘.

Hi haurà dos premis, un primer premi amb una subscripció anual a FilminCAT i el DVD de ‘Escape Room‘ i la segona subscripció anual de FilminCAT per separat.

El sorteig es realitzarà el divendres 23 de desembre al directe setmanal, a Twitch.

Per participar en el sorteig només us heu de registrar a la web desdelsofa.cat. Si us registreu podreu crear les vostres llistes provades amb les pel·lícules i sèries que voleu guardar per veure més tard i posar nota als títols disponibles en català i VOSC a les plataformes.

Es pot participar des de qualsevol punta del món, però els enviaments només es faran a una direcció postal espanyola peninsular, de les Illes Balears, Andorra i la Catalunya Nord.

Les dues subscripcions anuals de Filmin són gentilesa de FilminCAT i el DVD de ‘Escape Room‘ és gentilesa de Filmax. Amb la subscripció anual de FilminCAT també es pot accedir a tot el catàleg de Filmin, més de 10 mil títols entre pel·lícules, sèries i curts.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

desdelsofa.cat, FilminCAT, Plataformes Streaming, Sorteig

3 comentaris a “Bases del sorteig #1Anydesdelsofà”

Feu un comentari