Bases del Segon sorteig #1Anydesdelsofà

Amb motiu del primer aniversari de la web desdelsofa.cat, sortejarem, conjuntament amb magoriart, NormaEdEnCatalà i SelectaVisión els volums 1 i 2 del Manga ‘Els Guardians de la Nit’, el Blu-ray de la pel·lícula ‘Els guardians de la nit. La pel·lícula: El tren infinit‘ i un àudio personalitzat del vostre personatge preferit de la sèrie i que estigui disponible al catàleg de magoriart.com.

El sorteig es realitzarà el divendres 16 de desembre al directe setmanal, a Twitch.

Per participar en el sorteig s’ha de repiular el tuit del sorteig, i seguir els usuaris de Twitter @Desdelsofa_cat, @MagoriArt, NormaEdEnCatala, @SelectaVision.

Es pot participar des de qualsevol punta del món, però els enviaments només es faran a una direcció postal espanyola peninsular, de les Illes Balears, Andorra i la Catalunya Nord.

Els volums 1 i 2 del Manga ‘Els Guardians de la Nit’ són gentilesa de NormaEdEnCatala, el Blu-ray de la pel·lícula ‘Els guardians de la nit. La pel·lícula: El tren infinit‘ és gentilesa de SelectaVisión i l’àudio personalitzat és gentilesa de MagoriArt.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

desdelsofa.cat, Sorteig, SX3

Feu un comentari