One piece català

Aventures de pirates en català per celebrar el retorn de ‘One Piece’

Aquest dilluns 3 de juliol, els pirates del barret de palla han tornat a casa, al SX3. Per això us portem 10 propostes protagonitzades per pirates que podeu veure en català a les diferents plataformes de vídeo sota demanda.

Campaneta, fades i piratesDurant la Fira de les Quatre Estacions, la Zarina roba la pols blava que fa volar la Campaneta i les altres fades i els canvia els dons. S’hauran d’enfrontar a un grup de pirates per recuperar-la i tornar a ser elles.

Els meus veïns piratesSom pirates, però ara vivim en una casa als afores de Vilaensopida de Mar, una localitat costanera on mai no hi passa res. Bé, on mai no hi passava res fins ara, perquè amb la meva germana Perla, els meus pares i el meu avi, que viu en un galió al jardí, segur que la vida al poble és molt més emocionant. La pega és que la senyora Delille no ens hi vol. Sort de la meva millor amiga Matilda, que ens ajuda en tot el que pot!

La increïble història de la pera gegantBasada en el llibre de Jakob Martin Strid, l’autor infantil més popular de Dinamarca, va ser premiada al Festival de Sevilla amb el Premi Europa Júnior.

Les aventures d’en MassagranAlgú ha buidat el barril d’aigua del vaixell. El principal sospitós és en Massagran i els pirates l’abandonen en un bot sense provisions. Però en Massagran, que de recursos en té molts, trobarà la manera de descobrir l’autèntic culpable.

One Piece: El jove Monkey D. Luffy, conegut també com “el noi de goma” per l’estranya capacitat que té d’estirar les extremitats, viu mil aventures per trobar el desitjat tresor de Gold Roger, el rei dels pirates. Però en les seves aventures en Luffy no està sol, ja que té l’ajuda dels membres de la tripulació del seu vaixell que, com ell, també són força peculiars i estan disposats a lluitar contra els més malvats i a navegar pels oceans més perillosos per aconseguir el preuat botí.

One Piece GoldEn Ruffy i els altres Pirates del Barret de Palla van cap a la ciutat de l’entreteniment més gran del món, el Gran Tresor, on qui té deutes queda convertit en esclau.

One Piece Estampida: En el 20 aniversari de One Piece, un dels animes més longeus i estimats del Japó, s’estrena ‘One Piece Estampida’, la catorzena pel·lícula sobre la sèrie.

One Piece Film RedUta, la cantant més estimada del món, és coneguda per ocultar la seva pròpia identitat quan actua. Ara, per primera vegada, es revelarà al món en un concert en directe!

Pan. Viatge al país de Mai Més: Peter és un noi de 12 anys amb una irreprimible vena rebel que viu en un ombrívol orfenat de Londres. En el curs d’una nit increïble, Peter es veu transportat des de l’orfenat i apareix en un món fantàstic de pirates, guerrers i fades anomenat Mai Més.

Pirata i CapitanoUs agraden els pirates? Jo sóc la Pirata i la meva calavera es diu Rosa. El meu millor amic és en Capitano, però ell no és pirata, sinó que té un hidroavió de color vermell. Sempre està a punt per ajudar-me! El nostre objectiu és trobar tresors enfonsats. Vols formar part de la meva tripulació? Serà tot una aventura!

I una aventura que travessa els oceans, però sense ser pirates.

Kon-tiki: Relat d’una de les aventures més èpiques del segle XX. Nominada a l’Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa. Ens situa l’any 1947, quan el món es va sorprendre per l’entusiasme del jove antropòleg i aventurer noruec Thor Heyerdahl en emprendre una expedició sorprenent i perillosa: un viatge de 8.000 km a través de l’Oceà Pacífic a bord de la bassa Kon-Tiki.

Llegeix-ho al Racó Català

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Anime, Català, Plataformes Streaming, Racó Català