Arriba l’aplicació mòbil de la web desdelsofà.cat

Avui el portal web desdelsofa.cat, la web que permet trobar tot el contingut en català disponible a totes les plataformes de streaming, ha publicat l’aplicació per facilitar la cerca del contingut en català als seus usuaris.

L’aplicació que permet navegar per la pàgina més ràpidament que des del navegador del mòbil, també permet activar i configurar les notificacions per tal de rebre avisos quan la plataforma de la qual ets usuari publica nous títols en català o VOSC. Pots triar rebre notificacions quan només hi ha novetats en català o VOSC, així com rebre-les en els dos casos. Es poden activar les notificacions per a les plataformes Apple TV, Disney+, FilminCAT, Movistar+, Netflix, Prime Video i Rakuten TV. Són les 7 plataformes privades més populars o amb més contingut en català.

De moment, l’aplicació només estarà disponible per a mòbils Android i ha estat desenvolupada conjuntament pel programador David Llop i l’empresa Sirion Developers, empresa que ajudat de forma desinteressada al projecte des dels seus inicis.

APP desdelsofa.cat
app desdelsofa.cat 1
app desdelsofa.cat 2
app desdelsofa.cat 3
Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

3cat, Actualitat, AnimeBox, Apple TV, Català, Cinema, desdelsofa.cat, Disney+, El Cinèfil, FilminCAT, Movistar+, Netflix, Pel·lícules, Plataformes Streaming, Prime Video, Programes, Racó Català, Rakuten TV, Rànquing, Sèries, SX3, VOSC

Feu un comentari