Arriba Bola de Drac Super en català a FilminCAT

La plataforma catalana, Filmin, TV3 i Selecta Visión han arribat a un acord per doblar l’última saga de Bola de Drac al català.

TV3 i Filmin, coproduiran el doblatge de les noves aventures dels nostres herois preferits, llicenciades per Selecta Visión, i, fins ara inèdites en català.

El pròxim 31 de febrer, TV3 emetrà el primer episodi de la saga, que, l’endemà estarà disponible a FilminCAT en català, castellà, VOSC i VOSE. A partir d’aquell dia TV3 emetrà un episodi cada dijous i FilminCAT tindrà disponible aquell episodi al cap de 24 hores.

L’acord entre Filmin i TV3 ha estat clau per poder doblar la saga, ja que TV3 està passant per un dels pitjors moments econòmics de la seva història. Aquest acord permetrà als fans catalans gaudir de la darrera saga de Bola de Drac en català, com ja feia temps que molts reclamaven per les xarxes socials i al darrer saló del Manga de Barcelona.

Tant de bo algun dia llegim aquest titular, i una notícia similar, no? Tant de bo algun dia ho llegim i no sigui 28 de desembre. No importa si aquell dia el doblatge és coproduït entre una plataforma i TV3, o per una altra televisió o per una altra plataforma, però tant de bo algun dia puguem seguir escoltant a Goku i Vegeta parlant català.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

3cat, Català, FilminCAT, Innocentada, Plataformes Streaming, Sèries, SX3

3 comentaris a “Arriba Bola de Drac Super en català a FilminCAT”

Feu un comentari