Arriba ‘Assassination Classroom’ en català

Nou anys després de la seva estrena la sèrie d’anime basada en el manga de Yūsei Matsui arribarà en català.

Durant el passat Manga Barcelona la distribuïdora catalana va anunciar que doblaria la sèrie Assassination Classroom al català, finalment la data escollida per a l’estrena de la versió catalana de la sèrie ha estat avui, dia el 20 de març. Segons va informar a principis de mes la plataforma AnimeBox el mateix dia s’estrenaran les temporades 1 i 2 de la sèrie, però de moment només es pot veure la primera temporada en català, és probable que la versió catalana de la segona temporada aparegui al llarg del dia d’avui.

La sèrie explica la història d’una misteriosa i poderosa criatura ha destruït el 70% de la massa de la Lluna i amenaça de fer el mateix amb la Terra en un any. No obstant això, ofereix una última oportunitat a la humanitat convertint-se en professor de la classe 3-E, la pitjor classe de l’institut Kunugigaoka. Després de diversos intents fallits d’eliminar-lo, el govern ofereix una recompensa descomunal a qui aconsegueixi assassinar a l’estranya criatura. Però la tasca no resultarà fàcil, ja que el professor Koro pot moure’s a supervelocitat, disposa de tentacles multiús i a més és un esplèndid professor.

Com sempre, quan la versió catalana ha estat disponible a la plataforma s’ha anunciat a través de les xarxes socials de la web desdelsofa.cat. Segons va informar la plataforma, el mateix dia es penjaria la versió en català de la primera i la segona temporada, de moment només es pot veure la primera temporada en català, és probable que la versió catalana de la segona temporada aparegui al llarg del dia d’avui, així que si voleu ser dels primers, no dubteu a seguir-nos a les xarxes socials i consultar la nostra web.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Anime, AnimeBox, Català, Plataformes Streaming, Sèries, VOSC