AnimeBox estrenarà ‘Assassination Classroom’ en català

Nou anys després de la seva estrena la sèrie d’anime basada en el manga de Yūsei Matsui arribarà en català.

Avui, com cada principi de mes la plataforma AnimeBox, propietat de Selecta Visión ha anunciat les novetats del mes de març a la plataforma, on entre altres anuncis, han anunciat l’estrena de la versió en català de la sèrie Assassination Classroom.

Durant el passat Manga Barcelona la distribuïdora catalana va anunciar que doblaria la sèrie Assassination Classroom al català, finalment la data escollida per a l’estrena de la versió catalana de la sèrie serà el 20 de març. Segons ha informat AnimeBox el mateix dia s’estrenaran les temporades 1 i 2 de la sèrie.

La sèrie explica la història d’una misteriosa i poderosa criatura ha destruït el 70% de la massa de la Lluna i amenaça de fer el mateix amb la Terra en un any. No obstant això, ofereix una última oportunitat a la humanitat convertint-se en professor de la classe 3-E, la pitjor classe de l’institut Kunugigaoka. Després de diversos intents fallits d’eliminar-lo, el govern ofereix una recompensa descomunal a qui aconsegueixi assassinar a l’estranya criatura. Però la tasca no resultarà fàcil, ja que el professor Koro pot moure’s a supervelocitat, disposa de tentacles multiús i a més és un esplèndid professor.

Com sempre, quan la versió catalana ja estigui disponible a la plataforma s’anunciarà a través de les xarxes socials de la web desdelsofa.cat, així que si voleu ser dels primers a gaudir de la versió catalana, no dubteu a seguir-nos a les xarxes socials i consultar la nostra web.

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Actualitat, Anime, AnimeBox, Català, Plataformes Streaming, Sèries