10 sèries per veure en català a Prime Video

Aquesta setmana Prime Video ha incorporat l’àudio i els subtítols en català d’una de les seves sèries insígnia, ‘The Boys’. La plataforma d’Amazon ha incorporat la versió en català i la VOSC de les 3 temporades que actualment té la sèrie.

El dilluns a la nit van incorporar l’àudio i els subtítols de la primera temporada i el dimarts a la tarda ho van incorporar a les altres dues temporades. La sèrie tindrà una quarta temporada que encara no té data d’estrena, però que tot fa pensar que estarà disponible en català i VOSC.

‘The Boys’ és la setena sèrie Amazon original doblada al català i la vint-i-tresena sèrie disponible en català a la plataforma. Les altres 16 sèries són produccions catalanes que es poden veure a la plataforma.

Fem una selecció de 10 sèries disponibles en català a Prime Video?

1- The Boysés un enfocament irreverent del que passa quan els superherois, tan famosos com les celebritats, tan influents com els polítics i tan venerats com els déus, abusen dels seus superpoders en comptes d’utilitzar-los per a fer el bé. Indefensos contra superpoderosos, aquesta sèrie s’embarca en una heroica missió per a revelar la veritat sobre “Els Set” i el formidable suport del seu Vought.

2- Plats BrutsCatalunya va tenir el seu particular ‘Friends’ amb aquesta divertidíssima sèrie de televisió sobre dos companys de pis que va catapultar a la fama al Jordi Sánchez i al Joel Joan.

3- El Senyor dels Anells. Els Anells de Poder: En un període de relativa calma, els personatges s’enfronten al ressorgiment del mal en la Terra Mitjana. Des de les profunditats més fosques de les Muntanyes Ennuvolades fins als majestuosos boscos de Lindon, l’impressionant regne insular de Númenor i els confins més llunyans del mapa, aquests regnes i personatges esculpiran llegats que perduraran en el temps.

4- El Perifèric (The Peripheral): La perifèria gira entorn de Flynne Fisher, una dona que intenta mantenir units els trossos de la seva família trencada en un racó oblidat de l’Amèrica del demà. Flynne és intel·ligent, ambiciosa i està condemnada. No té futur. Fins que el futur ve per ella. La perifèria és la fascinant visió del mestre William Gibson sobre el destí de la humanitat i el que ens ofereix més enllà.

5- Arròs covatSèrie d’animació per adults guanyadora del Premi Ondas, creada pel prestigiós dibuixant Juanjo Sáez juntament amb el guanyador del Goya Kike Maíllo (EVA).

6- Jack RyanQuan l’analista de la CIA, Jack Ryan, s’ensopega amb una sèrie de transferències bancàries sospitoses, la seva cerca de respostes el treu de la seguretat del seu escriptori i el catapulta cap a un joc mortal del gat i el ratolí per tota Europa i Orient Mitjà, on es troba a un terrorista que prepara un atac massiu contra els Estats Units i els seus aliats.

7- MerlíLa darrera sèrie revelació de TV3, fenomen cultural a l’altura de ‘Polseres vermelles’, que trasllada la filosofia a les aules com ja va fer al seu dia ‘El club dels poetes morts’

8- La llista finalEl comandant James Reece vol venjança, mentre investiga les misterioses forces que hi ha després de la mort de tot el seu escamot. Ja lluny de l’estructura jeràrquica de l’exèrcit, Reece aplica les lliçons que va aprendre durant gairebé dues dècades de guerra per a caçar als responsables. Primera sèrie original d’una plataforma doblada al català.

9- Un assumpte privatAnys 40, Galícia. Marina Quiroga, una atrevida noia de classe alta amb ànima de detectiva, es disposa a atrapar a l’assassí que ha estat terroritzant a la seva ciutat amb l’ajuda d’Héctor, el seu fidel majordom.

10- Les tres bessonesAdaptació televisiva dels contes creats a principis dels 80 per la Roser Capdevila, qui es va inspirar en les seves tres filles fins i tot a l’hora de batejar les seves criatures.

Llegeix-ho al Racó Català

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, Prime Video, Racó Català