10 sèries per veure a la plataforma del nou SX3

La primera setmana del nou SX3 ha estat tot un èxit, però, entre les més de 130 sèries que podem veure a la plataforma, quines 10 sèries podem destacar per apropar l’audiovisual en català als infants? Aquí teniu una selecció de sèries disponibles a la plataforma del SX3, trobareu sèries recomanades per a les diferents edats i gustos dels més petits de la casa.

5 sèries de l’S3, per als més petits de la casa

10+2: Una sèrie d’animació de producció catalana en què s’intenta introduir als nens al món de les matemàtiques de la mà del professor Aristòtil, el seu ajudant infinit, i uns alumnes formats pels nombres naturals, del zero al 9.

Capelito: Una producció de plastilina i stop ‘motion’ protagonitzada per un xampinyó màgic que es pot convertir en el personatge que vulgui: un metge, un aviador, un pirata.

L’abella Maia: Un personatge molt popular en la seva sèrie més recent. La Maia és una abella diferent de la resta i que té ganes de sortir del rusc i viure d’aventures. En Flip i el Willy són els seus grans amics i qui l’acompanyaran en les seves aventures pel prat.

Les tres bessones: Una de les produccions rellevants del Club Super3. L’Anna, la Teresa i l’Helena són tres germanes que per culpa de les seves entremaliadures són castigades per la Bruixa Avorrida que les envia a un conte o fet històric d’on hauran de superar uns entrebancs fins a escapar-ne.

Rovelló: Un altre clàssic de la primera etapa del Club Super3. El Rovelló és un cadell entremaliat de raça desconeguda. La trama comença quan en Llisot, un jove pagès, es troba el gosset extraviat al bosc. Els oncles d’en Llisot adopten el gos a la seva masia i el bategen amb el nom de Rovelló, per la facilitat que té de trobar bolets.

5 sèries de l’X3, per als no tan petits de la casa (i més d’un adult)

Guardians De La Nit: Kimetsu No Yaiba: Aquesta saga de venjança ambientada en el Japó feudal protagonitzada per un grup de caçadors de dimonis s’ha convertit en un dels millors manga de tots els temps, amb gairebé 200 milions de còpies venudes a tot el món. La seva adaptació animada és una de les grans sèries del moment

Haikyu!: Un anime basant en el món de l’esport, en aquest cas, en el desig del seu protagonista, en Shōyō, d’aconseguir ser una estrella del volleyball. En el seu primer intent, topa contra en Tobio i el seu equip que el derroten. Un cop graduat, i havent començat un nou curs, entra a un nou club on es troba al seu rival Tobio com a membre.

Hoodie: Sèrie juvenil on en Pieter, un jove hàbil amb el parkour, intercepta un lladre després d’haver comès un robatori. A partir d’aquell moment, i juntament amb tres amics, la Flo, en Basim i la Kenza, decideixen lluitar contra el crim i les injustícies del barri.

La pitjor bruixa: Aquest títol narra el primer any a l’acadèmia de bruixes de la Mildred Hubble, una noia que un dia va veure caure a casa seva una nena bruixa i li va demanar si la podia portar a l’escola per veure si l’acceptaven.

Zombielars: Una història sobre un zombie adolescent d’onze anys que intenta sobreviure en una ciutat on no el volen i pateix assetjament escolar. Allí, mentre se sent sol, descobreix un grup d’amics format per l’Anna, una noia mig ninja que es torna invisible quan s’espanta, la bruixa Tess, a més de trols i elfs.

Llegeix-ho al Racó Català

Qualificació
Redacció desdelsofà
Pàgina web | Més articles

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Català, Racó Català, SX3