10 pel·lícules d’anime per veure abans de l’estrena del nou SX3

L’anime serà un dels pals de paller del nou SX3 amb sèries com ‘Inazuma Eleven’, ‘Guardians de la nit: Kimetsu no Yaiba‘, ‘Ronja, la filla del bandoler‘, ‘Haikyu!‘ ‘El detectiu Conan‘ i l’estrena del film ‘My Hero Academia: Dos herois‘. 

Per tal de celebrar-ho, i que us poseu al dia amb el gènere, us proposem una selecció de 10 títols imprescindibles disponibles en català.

3 pel·lícules de les sèries d’anime que podrem veure al nou SX3

Els guardians de la nit. La pel·lícula: El tren infinit: Aquesta saga de venjança ambientada en el Japó feudal protagonitzada per un grup de caçadors de dimonis s’ha convertit en un dels millors manga de tots els temps, amb gairebé 200 milions de còpies venudes a tot el món. La seva adaptació animada és una de les grans sèries del moment, i la pel·lícula, continuació de la primera temporada, es va convertir en la més taquillera de la història del país nipó amb 450 milions de dòlars.

Detectiu Conan: El cas Zero
Detectiu Conan: El puny de safir blau

L’anime detectivesc per excel·lència ha estat dels pocs que s’han mantingut en antena dins de la programació del Club Super3. En català, actualment en plataformes, només trobem aquests dos casos.

3 pel·lícules per estar al dia de l’anime en català

Belle: Es tracta de l’obra més recent de Mamoru Hosoda, director de les pel·lícules de ‘Digimon’ i de ‘Mirai, la meva germana petita’. Una revisitació del conte de ‘La bella i la bèstia’ situada en un món virtual, que va ser de les més ovacionades al final de la seva projecció al Festival de Cannes 2021. 

Lupin III: The First: Les aventures d’aquest lladre d’alta volada conformen un dels animes més longeus amb 50 anys d’història a l’esquena. Aquest film, ‘The First’, és el primer de la sèrie en utilitzar la tècnica d’animació coneguda com a 3D GI. 

El nen i la bèstia: Segona pel·lícula d’Hosoda d’aquesta llista. Una producció meravellosa que destaca per submergir-nos en un món imaginari a través de la relació entre un nen orfe i un llop guerrer que l’acull com si fos el seu fill. 

4 pel·lícules en català per als nostàlgics del primer Super3

Mazinger Z: Infinity: El ‘meca’ per excel·lència, el més recordat i enyorat per la generació que frega els 50 anys. L’eterna lluita entre Koji Kabuto i el Dr. Infern va tornar a tenir una nova represa en aquesta pel·lícula del 2017. 

Dragon Ball Super: Broly: ‘Bola de Drac’ és l’anime senyera del Club Super3. Els renecs del Vegeta, les lluites interminables, la persecució de les boles i els desitjos, les morts i resurreccions de Son Goku… ‘Broly’ és la penúltima pel·lícula de la saga, i una nova mostra que la fórmula d’humor i acció marca de la casa continua funcionant.

One Piece Estampida: En aquest cas, estem davant de la sèrie que més ens recorda el desaparegut 3XL i una de les més enyorades pel públic català. L’anime amb el que es commemoraven els 20 anys de la saga és un espectacle de diversió i lluita entre els pirates, marines, els Set Senyors de la Guerra i l’Exèrcit Revolucionari. 

Buscant la màgica Doremi: Una altra de les sèries més recordades del Club Super3. En aquesta ocasió, una nova pel·lícula d’aniversari, celebrant els 20 anys de la producció original. L’atractiu d’aquest títol és que es tracta d’una picada d’ullet al públic de la sèrie, explicant la història de tres seguidores de ‘La màgia Do-re-mi’ en l’actualitat. 

Llegeix-ho al Racó Català

Qualificació
Redacció desdelsofà

Troba tot el contingut en català i aranès de les plataformes de streaming i televisions. Coneix streamers i col·lectius que difonen l'audiovisual en català.

Comparteix el contingut

Anime, Català, Racó Català, SX3